Viestintävirasto sosiaalisessa mediassa

Sosiaalinen media on osa Viestintäviraston monikanavaista viestintää. Sosiaalisen median palvelut ovat virastolle tärkeitä tiedonvälitys- ja vuorovaikutuskanavia.

Viestintävirasto viestii sosiaalisessa mediassa viestintätoimialan ja Viestintäviraston ajankohtaisista asioista. Jaamme somessa mm. viraston verkkouutisia ja tiedotteita. Kerromme viraston palveluista ja ajankohtaisista tapahtumista. Viestimme kansalaisten oikeuksista viestintäpalveluihin ja ohjaamme luotettavan tiedon äärelle.

Löydät meidät seuraavista somepalveluista

Twitter

Viestintävirasto

Kyberturvallisuuskeskus

Facebook

Viestintävirasto

Kyberturvallisuuskeskus

LinkedIn

Viestintävirasto

YouTube

Viestintävirasto

Blogit

Viraston blogit löytyvät verkkosivuiltamme.

Viraston viestintä koordinoi ja kehittää sosiaalisen median viestintää. Toimialojen asiantuntijat osallistuvat sosiaalisen median profiilien ylläpitoon viestinnän lisäksi.

Sosiaalisen median toimintapolitiikka

Viraston somekanavien ylläpitäjät seuraavat somekanavissa olevia keskusteluja pääasiassa arkisin virka-aikaan.

Emme käsittele yksittäisiä viestintäpalveluihin liittyviä tiedusteluita sosiaalisessa mediassa. Asiakaspalvelumme auttaa ongelmatilanteissa. Voit ottaa yhteyttä Viestintävirastoon sähköisesti yhteydenottolomakkeen kautta tai soittaa asiakaspalveluun.

Pyydämme keskustelijoita muistamaan hyvät verkkokäyttäytymisen säännöt. Poistamme asiattomat, uhkaavat ja rasistiset kommentit. Myös yksityisyyden suojaa loukkaavat tai muuten lakia rikkovat viestit ja kommentit poistetaan.

Asiasanat: Internet , Asiakaspalvelu , Organisaatio , Yhteydenotto

Päivitetty 30.11.2017

LinkedIn Print