Valvontapäätökset

Viestintävirasto voi antaa valitukseen tai riitaan tai muusta syystä selvitettävänä olevaan asiaan valvontapäätöksen. Päätöksessä voidaan joko velvoittaa toimija korjaamaan toimintaansa tai todeta toiminta säännösten mukaiseksi. Päätöksistä muutkin toimijat tai näiden asiakkaat saavat tietoa siitä, mitä säädännön velvoitteet edellyttävät toimijoilta eri tilanteissa. Valvontapäätöksistä voi valittaa tuomioistuimeen.

Lisätietoa valvontapäätöksistä valitus- tai riita-asioissa sekä esimerkkejä tapauksista, joissa Viestintävirasto voi tehdä valvontapäätöksiä, on Periaatteet ja menettelyt -sivulla.

Valvontapäätöksiä voit hakea hakutoiminnon kautta. Hakukenttään ei tarvitse välttämättä kirjoittaa vapaata hakusanaa, vaan voit käyttää haussa pelkästään rajauskriteereitä. Valitse rajauskriteereiksi esimerkiksi Tietoturva ja Päätös, jolloin saat hakutulokseksi kaikki tietoturvaan liittyvät päätökset.

Valvontapäätösten asiakirjat -sivulle on koottu kaikki Viestintäviraston julkaisemat valvontapäätökset. Tiettyyn aihepiiriin liittyviä valvontapäätöksiä on poimittu valvonnan eri alueita koskeville sivuille.

Asiasanat: Internet , Posti , Puhelin , Radio , Taajuudet , Televisio , Tietoturva , Päätökset

Päivitetty 19.03.2017

LinkedIn Print